Cofely ruilt Fujitsu in voor PeopleWare

Dit artikel delen:

Systeemintegrator PeopleWare verzorgt tot 2014 de eerste- en tweedelijns ict-ondersteuning en het beheer van de ict-infrastructuur van Cofely Nederland. Cofely, onderdeel van het wereldwijd opererende GDF Suez, levert duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu. PeopleWare heeft per 1 januari 2011 Fujitsu vervangen als contractpartij.

Naast de eerste- en tweedelijns ondersteuning gaat PeopleWare ook samenwerken met de architectuurafdeling van Cofely Nederland om de ict-omgeving dynamischer te maken. De ondersteuning en het beheer zal voornamelijk op afstand worden uitgevoerd vanuit het Shared IT Center van PeopleWare in Badhoevedorp.

Begin 2010 wist de systeemintegrator ook al twee andere klussen in de wacht te slepen. In april scoorde het bedrijf het beheer van de werkplekken en de serveromgeving van Sony Benelux. In februari 2010 besteedde auto-importeur Mercedes-Benz Nederland al het beheer van de ict-omgeving aan PeopleWare uit, ten koste van Imtech.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-14T13:52:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.