SCC biedt MKB werkplekdienst Atos Origin aan

Dit artikel delen:

Hardwaredienstverlener SCC uit Bodegraven heeft een vijfjarige raamovereenkomst met Atos Origin getekend voor het leveren van ‘Workplace in a Box’. Dit is een dienst waarbij Atos Origin klanten een gevirtualiseerde, 'betaald naar gebruik'- standaardwerkplek aanbiedt. SCC wil de dienst gebruiken voor zijn klantenkring in het mkb. Atos Origin hoopt met de samenwerking zijn positie in het midden- en kleinbedrijf te versterken.

SCC, onderdeel van het Britse Specialist Computer Holdings (SCH), zegt dat het met de ‘Workplace in a Box' klanten een gevirtualiseerde werkplek op maat kan bieden waarbij zij uitsluitend betalen voor de diensten die zij afnemen. De hardwaredienstverlener beweert bovendien dat speciale ict-kennis niet is vereist: klanten beschikken direct over meerdere werkplekken, waarbij ze geen grote investeringen hoeven te doen. De werkplekproducten worden via internet geleverd vanuit de datacenters van Atos Origin.

Klanten wordt een vaste prijs per geautomatiseerde werkplek in rekening gebracht. Naast dit voordeel van  voorspelbare kosten kunnen ze het aantal werkplekken ook eenvoudig verminderen of uitbreiden, aldus beide automatiseerders. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-26T12:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.