Kaseya neemt Intellipool over

Netwerken

Kaseya, leverancier van software voor het automatiseren voor het beheer van ict-systemen, neemt het Zweedse Intellipool over, een leverancier van oplossingen voor het bewaken van de netwerkprestaties.

Kaseya's ceo Gerald Blackie maakte dit bekend tijdens de Kaseya Connect User Conference in Las Vegas. Volgens hem krijgen klanten, zoals bedrijven en service provicers, door de overname een beter aanbod van netwerkbewaking, proactief herstel en service level management.

Met de overname wil Kaseya zijn aanbod van oplossingen voor de bewaking van netwerkprestaties verder verbreden. Beheerders kunnen volgens Kaseya hun dienstverlening verbeteren door problemen op systematische wijze te detecteren en automatisch te herstellen, in plaats van te wachten totdat eindgebruikers deze problemen rapporteren. De bewaking wordt daarbij uitgebreid naar de toepassingslaag, aanvullende platforms zoals Unix en apparatuur voor netwerktoegang zoals routers en switches.

Netwerkprestaties

Kaseya zal de Intellipools oplossing voor het bewaken van de netwerkprestaties nog deze maand aanbieden als een geïntegreerde uitbreidingstoepassing (add-on) voor het Kaseya-framework. Het bedrijf gaat daarnaast tegen het eind van 2011 een nieuwe versie van deze oplossing integreren in het Kaseya-platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-03T17:31:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.