VCD levert automotive-software aan Fiat-dealers

Dit artikel delen:

Vier Nederlandse Fiat-dealers hebben een overeenkomst getekend voor de aanschaf en implementatie van het dealermanagementsysteem CarIT en DBS Financieel van ict-leverancier VCD Automotive. VCD Automotive is eind vorig jaar geselecteerd als voorkeursleverancier van de dealervereniging Faldon en de Fiat Group.

De dealerbedrijven Otten Autobedrijven, Autobedrijf Lennaerts, de Preuninger Groep en Jelle Talsma Autobedrijven hebben een overeenkomst getekend met VCD Automotive. Deze vier grotere zelfstandige dealerbedrijven, die allen niet onder een dealerholding vallen, hebben gezamenlijk gekozen voor het Dealer Management Systeem CarIT en DBS Financieel, het systeem voor financieel management van VCD Automotive.

Binnenkort wordt  een start gemaakt met de implementaties. Er wordt direct na de zomervakantie afgetrapt  bij Jelle Talsma en ook de Preuninger Groep gaat nog dit jaar live. Begin volgend jaar wordt CarIT geïmplementeerd bij Lennaerts en Otten. De implementaties worden begeleid en uitgevoerd door consultants die ook de trainingen voor de gebruikers verzorgen.

CarIT wordt gebruikt bij grote dealerholdings als bij zelfstandige dealerbedrijven. Onder andere bij Toyota, Lexus, Saab, KIA en Landrover/Jaguar, Citroën, Ford, Opel, Mitsubishi en Suzuki.   

Over VDC Automotive

VCD Automotive maakt onderdeel uit van de VCD IT Groep. De VCD IT Groep is met ongeveer 350 medewerkers een zelfstandige ict-dienstverlener in Nederland die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. De focus ligt op de branches automotive, gezondheidszorg, onderwijs, retail en zakelijke dienstverlening. Als full service dienstverlener levert VCD zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep heeft vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-28T11:33:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.