Vision Waves maakt grote oversteek

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Vision Waves uit Zeist heeft een Amerikaanse bedrijfsonderdeel opgezet. Vision Waves Inc, dat kantoor houdt in de buurt van Denver, zal Amerikaanse en Canadese klanten ondersteunen. Chuck Brans is directeur van het bedrijf. Vision Waves levert managementondersteunende oplossingen. Het kreeg in 2010 durfkapitaal voor verdere groei, ook internationaal.

Vision Waves, waar zo'n 35 mensen werken, is sinds 2000 actief als leverancier van managementondersteunende oplossingen. Met het Delta Enterprise-product kunnen managers in complexe omgevingen zicht houden op bedrijfsprocessen, prestaties, compliance-processen en risicofactoren en eventueel actie ondernemen om bij te sturen, beweert het bedrijf. De software is met name bedoeld voor internationaal opererende bedrijven. In 2010 kreeg Vision Waves extra kapitaal van de als aandeelhouder toetredende investeerders TINN en Main Capital. Daarmee wil het zijn partnernetwerk in de wereld uitbouwen en de groei van het bedrijf versnellen.

In 2010 sleepte Vision Waves een opvallende order in de wacht bij de Chileense luchtmacht. Die gaat de komende vijf jaar zijn F-16-vloot van gevechtsvliegtuigen beheren met programmatuur van de Nederlandse leverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-26T08:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.