Microsoft maakt Mango officieel beschikbaar

Dit artikel delen:

Microsoft's Windows Phone 7.5 is nu verkrijgbaar. Het gaat om een update van Windows Phone 7 en heeft als werktitel Mango. Gebruikers van Windows 7 krijgen binnenkort een update op hun telefoon. In oktober 2011 wordt het nieuwste Windows-telefoonbesturingssysteem in Nederland uitgerold. Nieuw is dat de Nederlandse taal wordt toegevoegd aan het systeem.

Microsoft Mango maakt het volgens Microsoft makkelijker om sociale netwerken te gebruiken, want schakelen tussen Facebook, Twitter en MSN wordt eenvoudiger gemaakt. Daarnaast zijn er nog vijfhonderd nieuwe vaardigheden toegevoegd aan het besturingssysteem voor mobiele telefoons, waaronder een mobiele versie van Internet Explorer 9.

Samsung Omnia 7

Mensen met een Samsung Omnia 7-telefoon moeten waarschijnlijk langer op de update wachten. De update voor dat toestel werd offline gehaald, nadat aan het licht kwam dat het toestel er onbruikbaar van zou worden. Brandon Watson, de directeur van Windows Phone 7, liet eerder op zijn Twitter-account weten dat eerdere, uitgelekte versies van Mango niet moesten worden gedownload. Nu de officiële versie beschikbaar is gemaakt, kan dit wel.

Steve Ballmer, zei tijdens de Build-ontwikkelaarsconferentie in Anaheim, dat Windows Phone 7.5 moet leiden tot meer marktaandeel van Microsoft in de markt voor smartphones. Dat is nu nog minimaal, maar door diverse omstandigheden lijkt het tij voor Windows Phone in het voordeel van Microsoft te keren. Ballmer hoopt binnen een paar jaar een nummer drie positie te kunnen innemen, achter Google Android en Apple iOS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Samsung Omnia7 heb ik vandaag naar 7.5 mango gezet, hievoor heb ik de truc toegepast hoe deze via verschillende sites beschreven staat zune telefoon update na 2 sec. pc loskoppelen van internet, 30 sec. later geeft zune update beschikbaar. kabel er en en laat maar updaten.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-28T11:16:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.