Citrix Synergy 2011

Citrix Systems neemt App-DNA over

De Amerikaanse softwareleverancier Citrix Systems heeft het Britse App-DNA overgenomen. App-DNA heeft een softwareplatform in huis waarmee it-afdelingen hun applicatieportfolio kunnen analyseren en testen en ontdekken waar er problemen zijn.

De overname werd aangekondigd op de gebruikersconferentie Citrix Synergy in Barcelona. De software van App-DNA kan worden ingezet voor migraties van Windows XP naar Windows 7-omgevingen.

App-DNA heeft met Apptitude een softwareplatform in huis waarmee it'ers hun applicatieportfolio kunnen analyseren en testen en ontdekken waar er problemen zijn. De tool suggereert dan ook oplossingen en biedt achteraf ook mogelijkheden om een en ander te beheren. Dat kan bijvoorbeeld ook bruikbaar zijn bij bijvoorbeeld de overstap van een fysieke naar een virtuele infrastructuur, niet toevallig iets waar Citrix zijn business van gemaakt heeft.

Rabobank

App-DNA is een snel groeiend Brits bedrijf. Het werd in 2008 opgericht met vier mensen maar het telt vandaag al honderd werknemers en heeft verkoop- en technische teams op vijfftien locaties wereldwijd.

Het bedrijf telt grote klanten als BT, Kraft, Nissan, BNP Paribas, Renault, Rabobank en Lufthansa. App-DNA verwacht dit jaar een omzet halen die rond de 20 miljoen euro schommelt, ongeveer een verdubbeling in vergelijking met vorig jaar. (In samenwerking met Datanews)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-26T13:15:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.