Infor koopt productlijnen Single Source Systems

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Infor neemt voor een onbekend bedrag verschillende productlijnen over van Single Source Systems, leverancier van service management-oplossingen. De overgenomen productlijnen zijn Service Management Plus (SM-Plus), SM-Plus Mobile en Workbench Suite.

Door het toevoegen van deze producten kan Infor beter servicemanagement leveren aan bedrijven die complexe producten produceren, installeren en ondersteunen. Single Source Systems was al een Infor-partner. Naar aanleiding van deze overname wil Infor belangrijke productverbeteringen doorvoeren en deze oplossingen integreren in een aantal van zijn belangrijkste platformen. Hierdoor ontstaat volgens de leverancier grotere synergie tussen de Single Source-productlijnen en het bestaande Infor-productaanbod.

SM-Plus-producten

Een aantal van de overgenomen SM-Plus-producten is specifiek ontworpen om te werken met Infor10 ERP Business (SyteLine) en werd ontwikkeld met behulp van Infor's Mongoose softwareontwikkeling toolset. Met SM-Plus kunnen servicegerichte bedrijven, die complexe en waardevolle apparatuur maken en distribueren en hier diensten op verlenen, de gehele levenscyclus van apparatuur beheren. SM-Plus Mobile geeft technici met een laptop of mobiel apparaat op afstand toegang tot kritische supply chain-informatie, zoals unitconfiguratie, de geschiedenis van incidenten en dienstverlening, de status van het servicecontract en de beschikbaarheid van onderdelen. Met Workbench Suite kunnen gebruikers diverse schermen, performancemeters, navigatie snelkoppelingen, process flow guides en rapportagemiddelen op een gemakkelijk toegankelijke locatie samenvoegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-10T11:43:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.