Fujitsu maakt mobiele beheersoftware

Dit artikel delen:

Technologiebedrijf Fujitsu start een dienst waarmee ict-beheerders mobiele apparaten kunnen beheren. De dienst, genaamd Managed Mobile, registreert welke mobiele apparaten er binnen een bedrijf worden gebruikt en wat erop wordt gedaan. Zo krijgt een beheerder een beter beeld van het gebruikersgedrag. Bovendien kunnen toestellen op afstand gewist en geblokkeerd worden.

Fujitsu wil hiermee inspelen op de trend van het nieuwe werken, waardoor mensen vaker hun eigen smartphones gebruiken om op te werken. Om het voor de ict-beheerder overzichtelijk te houden, kan Managed Mobile worden ingezet. Er kan ook worden ingesteld welke programma's er gebruikt mogen worden en welke niet.

Grootzakelijke markt

De dienst van het technologiebedrijf wordt per toestel maandelijks afgerekend. Fujitsu hoopt met zijn nieuwe dienst de grootzakelijke markt te bedienen, maar volgens het bedrijf kunnen ook kleinere bedrijven ermee aan de slag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hebben jullie al iets over Matrix42 gehoord?? Zo niet, misschien is het handig om een keer de website van deze oplossing te bezoeken!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-09T17:01:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.