Property Works neemt belang in Nextlevel ICT

Kantoorautomatiseerder herschikt aandelen voor groeiplan

Dit artikel delen:
Handen schudden

De Utrechtse kantoorautomatiseerder Nextlevel ICT is voor 60 procent in handen gekomen van plaatsgenoot Property Works. Dat bedrijf exploiteert onroerend goed en biedt verandermanagement. Martijn Cliteur, directeur van Property Works, heeft zijn (privé) belang in Nextlevel ICT overgedragen aan de vennootschap Property Works. De overige veertig procent van het bedrijfsbelang is in handen van RLM Management van Nextlevel ICT-directeur Raymond Lem.

'Nextlevel ICT heeft groeiplannen', vertelt Lem. Het bedrijf opende onlangs een tweede kantoor in Utrecht en wil uitbreiden in Den Haag. De kantoorautomatiseerder heeft Maurice Riemers aangesteld tot commercieel directeur om de bedrijfsprestaties te verhogen. Door de nieuwe eigendomssituatie is er meer geld beschikbaar voor groei.

Nextlevel ICT werkte al samen met Property Works. De kantoorautomatiseerder levert bijvoorbeeld de ict-infrastructuur bij activiteiten en gebouwen van Property Works. Het gaat bijvoorbeeld om zalencentra voor congressen of de organisatie van evenementen.

NextLevel ICT komt voort uit TCN ICT. Het bedrijf levert werkplekbeheerdiensten aan het midden- en kleinbedrijf, in het bijzonder aan huurders op bedrijvenparken. Het gaat onder andere om beheer op afstand waarbij de ict van meerdere bedrijven op een server wordt ondergebracht. De leverancier noemt dat concept Megadomein. Bij Nextlevel ICT werken 22 mensen, Property Works heeft 75 man in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-15T15:20:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.