Mproof stapt in Braziliaanse markt

Dit artikel delen:

Softwareleverancier voor ict-beheer Mproof betreedt de Braziliaanse markt voor ict-beheersoftware. Het bedrijf uit Wassenaar doet dat via een overeenkomst met het Braziliaanse MS Sequoia. Die partner helpt Mproof met de verkoop van het softwarepakket Clientele dat wordt gebruikt voor voor it-servicemanagement (itsm), klantondersteuning en klantcontact (customer support) en self service.

Volgens business director Gerben van Kesteren is Brazilië nog nagenoeg onontgonnen als het gaat om software voor ict-beheer (itsm). Het productaanbod van MS Sequoia is, net als de producten van Mproof,  volledig gebaseerd op het Microsoft-platform. De partner richt zich specifiek op middelgrote bedrijven.

Mproof levert zijn ict-beheersoftware Clientele in Nederland aan verschillende bedrijven en gemeenten. De software wordt lokaal geïnstalleerd of als webdienst geleverd. Het bedrijf heeft onder andere Jumbo Supermarkten, Mercedes-Benz Nederland en de Nederlandse Spoorwegen (NS) op de klantenlijst staan.

15 talen

De leverancier is actief in tien landen. Dat verloopt voornamelijk via partners. Hong Kong wordt met een eigen vestiging bediend. De Clientele software wordt in 15 talen geleverd. De leverancier telt ongeveer dertig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-16T07:40:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.