Overijssel verlengt SAP-contract met Mybrand

Bedrijf beheert opnieuw voor vier jaar SAP op afstand

Dit artikel delen:

De provincie Overijssel heeft opnieuw voor vier jaar een contract gesloten met SAP-dienstverlener myBrand. Het gaat onder andere om technisch beheer van de SAP-omgeving dat op afstand wordt uitgevoerd. Het contract is een verlenging van de overeenkomst die de dienstverlener en de provincie de afgelopen vier jaar hadden. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

De opdracht omvat verder algemene dienstverlening, applicatiebeheer, projectmanagement en advies.

De SAP-software draait op hardware van de provincie in Zwolle en wordt gemonitord vanuit de myBrand-vestiging in Apeldoorn Bij incidenten wordt op locatie bijstand verleend. 'De afstand tussen Apeldoorn en Zwolle is daarbij een voordeel', meldt het bedrijf in een toelichting op de contractverlenging.

Overijssel schreef in de zomer van 2011 een onderhandse aanbesteding uit. Daarop diende drie partijen een offerte in. In de gunning is de prijs voor 40 procent meegewogen. De kwaliteit woog voor 60 procent mee in het eindoordeel.

myBrand en Overijssel

myBrand is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Oegstgeest en Apeldoorn. Er werken meer dan 180 mensen. Ruim 70 procent van hen bezit 70 procent van de aandelen in het bedrijf. Het  klantenbestand van het bedrijf bestaat onder andere uit Bruna, Hans Anders Retail Group, Koninklijke Gazelle, Kawasaki, en Coop Supermarkten.

De provincie Overijssel telt circa 1,13 miljoen inwoners, verdeeld over 25 gemeenten. Het bestuurlijk centrum van de provincie is Zwolle, waar het Provinciehuis staat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-21T16:56:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.