Energy Software Group failliet verklaard

Dit artikel delen:
Failliet

Beheersoftwareleverancier Energy Software Group uit Nijmgegen is op 22 november 2011 door de rechtbank in Arnhem failliet verklaard. De curator heeft nog geen contact kunnen leggen met het bedrijf.

Op de website van de Energy Software Group staat dat het bedrijf een softwareprogramma levert voor ‘monitoring & targeting' voor 'energiemonitoring'. 'Energy Software Group is volledig webbased', aldus de website. 'De krachtige SQL-serverdatabase kan benaderd worden vanuit iedere pc met Internet Explorer. Het systeem kan op een server bij u op locatie geïnstalleerd worden, maar Energy Software Group is ook als een monitoringsdienst in abonnementsvorm af te nemen. Ook voor het verzamelen en inlezen van meetdata van verschillende locaties in het centrale systeem heeft Energy Software Group een speciale functionaliteit beschikbaar.'

Curator Piet Gunning van Wiggers l Gunning Advocaten & Belastingkundigen uit Velp zegt dat het faillissement is aangevraagd door een schuldeiser. Hij heeft nog geen contact kunnen leggen met de Energy Software Group, dat volgens de website is gevestigd aan de Groenestraat 294 in Nijmegen. Het telefoonnummer van het bedrijf werkt niet meer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-02T16:33:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.