ICTroom levert meer beheeroplossingen

Dit artikel delen:
Datacenter

De Nederlandse datacenterspecialist ICTroom speelt in op de toenemende vraag naar beheeroplossingen, aldus mede-eigenaar Honoré Du Puy. ‘We doen volledig beheer van datacenter, van gebouwinfrastructuur met ons zelf ontwikkelde data center monitoring systems (dcms) tot en met it-infrastructuur management met beschikbare data center infrastructure management (dcim) oplossingen.

Honoré du Puy zegt dat de beheeroplossingen van ICTroom snel herkennen hoe een systeem binnen een datacenter zich gedraagt en welke power usage effectiveness (pue) het werkelijk heeft. 'ICTroom biedt daarvoor onder andere Flex. Dit is een plug & play concept, met flexibiliteit in racks, connectivity in het rack, ups- en koelvermogen en wordt aangeboden met diverse vormen van beheer, onderhoud en financiering. Dat wordt gedaan in samenwerking met banken en in vormen van leasing. ICTroom Flex wordt dan een ‘managed room', waarbij uptime inclusief onderhoud en beheer aan ICTroom wordt uitbesteed. De klant gebruikt de service tegen een vast bedrag per maand.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-04T08:28:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.