Managed hosting door True

Microsoft toont bètaversie Windows 8 en Store

 

Softwareleverancier Microsoft heeft op het Mobile World Congres in Barcelona de Windows 8 Consumer Preview gepresenteerd. De consumentenversie is volgens Microsoft meer dan een volgende versie van het Windows-besturingssysteem. Windows 8 beschikt over een volledig nieuwe interface waarin het draait om aanraken.

Steven Sinofsky, president van Windows en Windows Live Division bij Microsoft, kondigde aan dat de Windows 8 Consumer Preview klaar is om gedownload te worden. Alle gebruikers van Windows 7 kunnen de Windows 8-preview downloaden om het uit te proberen. Als standaard browser krijgt het nieuwe besturingssysteem Internet Explorer 10 mee. De Windows 8 Consumer Preview is geschikt voor zowel muis- en keyboardbesturing als touch.

Met de komst van de bètaversie is ook de nieuwe Windows Store geopend. Microsoft heeft apps centraal gesteld in het nieuwe besturingssysteem. Apps in Windows 8 werken volgens Microsoft samen om de dingen sneller gedaan te krijgen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4424237). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Er zijn veel mensen die geen Metro interface op de desktop/laptop willen. Ik begrijp niet waarom er voor die mensen geen mogelijkheid is om een Desktop only modus te hebben zonder Metro interface. Deze extra feature kost Microsoft niets, niemand heeft er last van en veel mensen worden er erg blij van

Maar ook bij Microsoft zullen ze hier vast goed over nagedacht hebben en dan toch deze keuze gemaakt hebben. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal/de gedachte/reden die hier achter zit... Of Microsoft moet een enorme fout gemaakt hebben... We zullen het zien....

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.