Wagter wordt nieuwe CEO Sogeti Nederland

Piet Wybe Wagter is per 3 april 2012 benoemd tot ceo van ict-dienstverlener Sogeti in Nederland. Hiermee volgt hij Jeroen Versteeg op die zijn loopbaan voortzet binnen de Capgemini Groep als ceo van Capgemini Application Services Benelux.

Wagter is sinds 2003 in dienst bij Sogeti waar hij zijn loopbaan startte als commercieel directeur voor de sector Handel & Transport. In 2007 maakte Wagter de overstap naar Sogeti Belux. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de divisie Applicatie Services en de financiële markt. In mei 2011 keerde Wagter terug bij Sogeti in Nederland als coo. Hij maakt deel uit van het executive committee van de ict-dienstverlener, verantwoordelijk voor portfoliomanagement, strategische allianties en planning. Voor zijn dienstverband bij Sogeti was Wagter werkzaam bij Akzo en het voormalige Pink Roccade.

De nieuwe ceo van Sogeti Nederland volgt Jeroen Versteeg op die vijftien jaar werkzaam was voor de ict-dienstverlener, waarvan de laatste zes jaar als ceo. In zijn nieuwe rol als ceo bij Capgemini Application Services Benelux volgt hij Bernard Helders op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik hoop niet dat de heer Wagter zijn achternaam waarmaakt. Het is nu juist tijd voor aktie en vernieuwing bij Sogeti. Een stukje imago verbetering is na al het negatieve nieuws geen overbodige luxe.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-22T14:04:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.