Nextlevel ICT neemt Certified Telematics over

Dit artikel delen:
Handen schudden

De Utrechtse kantoorautomatiseerder Nextlevel ICT heeft een meerderheidsbelang van 75 procent genomen in Certified Telematics (Certel) uit Stolwijk. Dit bedrijf biedt diensten op het gebied van netwerken, glasvezeltechniek en telecommunicatie. Met de overname breidt Nextlevel ICT zijn dienstverlening aan het mkb uit. Beide partijen werkten al een aantal jaren met elkaar samen.

Vanaf 1 mei zullen de diensten van Certified Telematics worden aangeboden vanuit het hoofdkantoor van Nextlevel ICT in Utrecht. Bij het bedrijf werken zes mensen. Certified Telematics heeft zich naast gangbare netwerk- en telecomdiensten gespecialiseerd in niet-alledaagse oplossingen, zoals een glasvezelkoppeling voor de boormachine die de Groene Hart-tunnel heeft geboord, de hotelreserveringspanelen in de aankomsthallen van Schiphol en de aanleg van een glasvezelring voor de nieuwe stad Masdar in Abu Dhabi.

NextLevel ICT, een afsplitsing van het Utrechtse vastgoedbedrijf TCN, levert werkplekbeheerdiensten aan het midden- en kleinbedrijf, in het bijzonder aan huurders op bedrijvenparken. Eind vorig jaar werd de meerderheid van de aandelen overgenomen door adviesbureau Propertyworks. De nieuwe aandeelhouder ziet bij het mkb groeikansen liggen voor de kantoorautomatiseerder. Bij Nextlevel ICT werken ruim twintig mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-11T09:16:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.