Managed hosting door True

Mahindra's sluiten pact met CA Technologies

 

Handen schudden

Tech Mahindra en Mahindra Satyam sluiten een wereldwijde partnerovereenkomst met CA Technologies, leverancier van beheer- en beveiligingssoftware. De drie partijen bieden gezamenlijke oplossingen voor applicatieprestatiebeheer, testautomatisering en contentbeveiliging aan ict-dienstverleners. Ook verwachten ze met nieuwe producten te komen voor de sectoren telecom, industrie, financiën en zorg. Tech Mahindra en Mahindra Satyam, die in een fusieproces zitten, hebben hiervoor een Mahindra CA Research Centre geopend in het Indiase Pune.

Tech Mahindra, Mahindra Satyam en CA Technologies onderzoeken al sinds 2010 gezamenlijke marktkansen. Ze bieden al verschillende turn key cloud-diensten aan op basis van tools van CA Technologies. Nu is de samenwerking geformaliseerd. De partijen verwachten met een gecombineerd en breed portfolio van oplossingen en diensten te kunnen inspelen op steeds wisselende eisen binnen het it-landschap van internationaal opererende bedrijven.

Begin april kondigde offshorespecialist Mahindra Satyam aan te worden samengevoegd met moedermaatschappij Tech Mahindra, leverancier van telecomsoftware en aanvullende diensten. Beide bedrijven maken deel uit van de Mahindra Group, een Indiaas industrieconglomeraat. Tech Mahindra is een joint venture met BT. In de nieuwe constellatie blijft BT aandeelhouder. De fusie leidt tot een nieuwe offshore-dienstverlener met een omzet van circa 2,4 miljard dollar en 75.000 medewerkers. Een nieuwe naam heeft het offshore- en ict-concern nog niet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4500000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Die turnkey cloud-dienst is gebaseerd op CA Applogic. Goed om te zien dat dit bijzondere cloud-platform doordringt naar de grote telco's.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×