Aandeelhouders Ctac benoemen nieuwe CFO

CTAC

De aandeelhouders van de beursgenoteerde ict-dienstverlener Ctac uit Den Bosch gaan akkoord met de benoeming van Douwe van der Werf (57) tot financieel directeur. Van der Werf werkte eerder als financieel bestuurder bij vastgoedfonds Breevast en ingenieursbureau Grontmij. Hij vervangt Jan-Willem Wienbelt die het bedrijf eind 2011 verliet na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen.

De nieuwe Ctac-cfo is al op 1 april 2012 in zijn nieuwe functie begonnen. Officieel moest zijn benoeming nog worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders. Die is op 16 mei 2012 akkoord gegaan. De aandeelhouders stemden ook in met het voorstel om over het boekjaar 2011 geen dividend uit te keren. Ctac boekte in dat jaar een verlies van 12,7 miljoen euro. Over het eerste kwartaal van 2012 boekte het bedrijf een bescheiden winst van 0,7 miljoen euro.

De raad van bestuur bestond sinds het vertrek van cfo Wienbelt alleen uit algemeen directeur (ceo) Henny Hilgerdenaar. Hilgedenaar nam tot april 2012 de taken van financieel directeur waar. In augustus 2011 stapte cio Harry van Groenendael uit de directie en verliet vervolgens het bedrijf.

Commissarissen

De voordracht van Van der Werf is gedaan door de raad van commissarissen. Die bestaat uit Herman Olde Hartmann (directeur van Financieel Bedrijfsmanagement (FBM), Ed Kraaijenzank (financieel bestuurder bij Avebe) en Hans Jägers (hoogleraar bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

C/TAC, veel succes gewenst in deze moeilijke tijden.
In principe is C/TAC een goede SAP Partner, dus dat moet wel lukken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-18T10:27:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.