Comparex gaat met PointGroup samenwerken

Dit artikel delen:
Handen schudden

Comparex Nederland, specialist op het gebied van softwarelicenties en software asset management, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met PointGroup. PointGroup is een organisatie die zich richt op het beveiligen van kritische bedrijfsinformatie, zowel vanuit ict-technologie als vanuit de omringende processen en procedures.

Comparex wil zijn product- en dienstenportfolio de komende jaren optimaliseren. Dienstverlening en toegevoegde waarde leveren aan klanten zijn hierin belangrijke pijlers. Samen met PointGroup streeft Comparex ernaar een completer pakket te kunnen leveren. Van advies over en aanschaf van software, tot aan technische implementatie en integratie daarvan in de infrastructuur van klanten. PointGroup wil zijn kennis en kunde op een breder vlak in te zetten en zijn relatienetwerk uitbreiden. Het zwaartepunt van Pointgroup ligt op het gebied van consultancy ten aanzien van beveiliging van digitale informatie.

Comparex is door deze samenwerking beter in staat om zijn klanten binnen beveiligingsoplossingen te adviseren. Klanten krijgen gunstige inkoopvoorwaarden en een hoger kennisniveau van producten van onder andere Symantec, RSA, IBM, Websense, Check Point, Tripwire, Zenprise, F5 en Entrust. Daarnaast zal Comparex zijn klanten toegang gaan geven tot een compleet dienstenportfolio in it-beveiliging, bestaande uit onder andere risk assessments, beveiligingsonderzoeken, hack-testen en het leveren van technisch support op beveiligingsproducten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-08T14:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.