ICT Automatisering schrapt naam Humiq

Dit artikel delen:

De beursgenoteerde ict-dienstverlener ICT Automatisering in Barendrecht neemt afscheid van de bedrijfsnaam Humiq. Onder deze naam werden eind 2011 de twee dochterondernemingen ICT Embedded en ICT Solutions samengevoegd. Het fusieproduct is in april 2012 zonder veel poespas omgedoopt in ICT Automatisering.

De naamsverandering is ingegeven door de internationale strategie van de onderneming, verklaart algemeen directeur Carlo D'Agnolo van ICT Automatisering bij de presentatie van de halfjaarcijfers 2012. ‘In het kader van ICT's grensoverschrijdende strategie is ervoor gekozen om een naam te voeren voor de gehele organisatie.'

Reden voor de introductie van Humiq was om in de verschillende regio's een sterkere positie te verwerven. Door de samenvoeging van Embedded en Solutions kon een completer portfolio worden aangeboden, waarmee beter werd ingespeeld op de behoeftes van de markt. Door vanuit de verschillende geografische regio's de markt te bedienen zou met Humiq 'de klantintimiteit worden geïntensiveerd', schreef ICT Automatisering bij de start.

Roy Jansen

De samenvoeging kreeg op 1 januari 2010 zijn beslag met een juridische fusie van de twee dochterondernemingen. Directeur Roy Jansen van ICT Solutions werd daarbij aangesteld als directeur van Humiq. Hij geeft nog steeds leiding aan de onderneming, die nu  ICT Automatisering (Nederland) heet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-29T08:25:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.