Wolters Kluwer lijft Britse online uitgeverij BSI in

Dit artikel delen:

De divisie Tax & Accounting van Wolters Kluwer neemt BSI uit het Engelse Hastings over. Dit is een online uitgever van digitale publicaties en websites op het gebied van belasting, wetgeving, investeringen en ondernemerschap. Het informatieconcern neemt BSI met name over met het oog op de actuele informatievoorziening over belastingontwikkelingen. Het bedrijf wordt onderdeel van CCH, de divisie van Wolters Kluwer voor accountancy-informatiediensten.

BSI levert via een netwerk van websites aan zo'n zestigduizend gebruikers informatie over internationale ontwikkelingen op het vlak van belastingwetgeving. Het bedrijf is opgericht in 1992 en op internet actief sinds 1999. BSI wordt ondergebracht bij CCH (Commerce Clearing House; in 1995 gekocht), de divisie van Wolters Kluwer voor accountancy-informatiediensten.

Wolters Kluwer en BIS waren al partners sinds 2008. Het informatieconcern wil het dienstenaanbod van BSI, nadat de overname is afgerond, uitbreiden. Over de aankoopprijs zijn geen mededelingen gedaan. De divisie Tax & Accounting van Wolters Kluwer nam begin juli ook al Acclipse Limited over, een leverancier van online accounting software, actief in Australië, Nieuw Zeeland en delen van Azië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-03T10:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.