Stem nu op je favoriete ICT-consultant

Succes

De ict-vaktitel Computable roept bezoekers van de website op aan te geven wie hun favoriete ict-consultants zijn. Tot en met vrijdag 21 september kan er worden gestemd. Stemmers kunnen kiezen uit de veertig grootste ict-consultancybedrijven van Nederland. Voor twintig deelgebieden van ict-vakgebied kunnen zij aangeven wie zij op dat terrein het liefst inschakelen. De uitkomsten van het onderzoek worden gepubliceerd in de jaarlijkse Computable Consultancy Guide 2013, die begin december 2012 verschijnt.

Computable biedt jaarlijks in zijn Consultancy Guide een overzicht van de veertig grootste ict-consultants. Die lijst wordt op basis van openbare omzetcijfers samengesteld door de financiële experts van Mazars Berenschot Corporate Finance. Het marktonderzoeksbureau Motivaction onderzoekt vervolgens welke van deze consultancybedrijven door lezers het beste worden gevonden, op basis van de feitelijke inhuur van deze ondernemingen.

Nieuw in de Consultancy Guide 2013 is een onderzoek onder bezoekers van de website naar welke consultant het beste imago heeft op twintig deelgebieden in het ict-vak. Bezoekers van de website Computable.nl kunnen daartoe voor twintig deelgebieden aangeven met wie zij op dat terrein het liefst zaken doen. Een jury van drie onafhankelijke experts, allen eindverantwoordelijk voor automatisering bij een ict-eindgebruiker, wordt gevraagd hetzelfde te doen. Samen met de stemmen van lezers bepaalt de jury fifty-fifty voor elk deelgebied wie de consultant is met het beste imago.

Bezoekers van de website kunnen een individuele link aanvragen voor het uitbrengen van hun stem. Per e-mailadres kan een maal worden gestemd in twintig deelgebieden. Voor elk deelgebied kan worden gekozen uit de bedrijven die bij de redactie van Computable hebben aangegeven op dat terrein actief te zijn met consultancydiensten. Stemmen kan tot en met 21 september 2012.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-18T11:35:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.