NDI ICT Solutions en Partners in Telecom fuseren

Handen schudden

NDI ICT Solutions en Partners in Telecom (PIT) hebben hun krachten gebundeld en gaan in 2013 verder als één bedrijf. Beide Amsterdamse dienstverleners kregen steeds vaker vragen van klanten waarvoor de oplossing uit een combinatie van telecom en ict bestaat. NDI en PIT werkten al langer met elkaar samen. De nieuwe combinatie telt bijna zestig man en biedt klanten voortaan één loket voor alle ict-vraagstukken.

NDI levert ict-diensten vanuit vier verschillende vestigingen (Amsterdam, WTC Amsterdam, Den Haag, Huizen) aan zeshonderd zakelijke klanten in de Randstad. Er werken vijftig man bij het bedrijf. 

Partners in Telecom biedt sinds 1999 advies en beheerdiensten op het gebied van telecommunicatie, internet en datacommunicatie aan de zakelijke markt. Er werken nog geen tien mensen bij het bedrijf uit Amsterdam.

Dit jaar zijn onder andere een iPad-project voor de verkoop- en marketingafdeling van koffiebranderij J.J. Darboven en een iPhone-project voor de regiomanagers van schoonmaakbedrijf Cantorclin gezamenlijk uitgevoerd. Volgens de directeuren van NDI en PIT vullen de expertises van beide bedrijven elkaar goed aan.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ha Chris,

Gefeliciteerd met deze goede stap voor een echt compleet dienstenpakket in de markt!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-08T16:21:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.