Atos verkoopt Atos Interim Management

Dit artikel delen:
Handen schudden

Atos Interim Management heeft zich uit Atos uitgekocht en gaat als zelfstandige entiteit verder. De naam zal op termijn na de juridische afronding van de transactie veranderen. De verzelfstandiging heeft geen gevolgen voor de bestaande dienstverlening van Atos Interim Management. Atos vindt dat het onderdeel niet meer tot de kernactiviteiten van het bedrijf behoort.

Atos Interim Management zegt al vijfentwintig jaar zwaardere en complexe management- en directiefuncties in te vullen op tijdelijke of vaste basis (of een combinatie daarvan). Het kantoor is zowel actief op de overheidsmarkt als voor het bedrijfsleven. Het adviseert en ondersteunt klanten op zowel structurele als incidentele basis vanuit bedrijfseconomisch en strategisch perspectief.

Atos Interim Management, waar vier man werken, beschikt over een netwerk van interim managers met ervaring in vrijwel alle marktsectoren. Atos en Atos Interim Management zullen in de toekomst met elkaar blijven samenwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Is dit een strategische keuze van Atos of...? Artikel geeft een duidelijke weergave van wat er gebeurd, echter ik ben benieuwd naar het waarom.

Als je alle onrendabele lijnen bij de NS weg haalt, worden de rendabele lijnen vanzelf ook onrendabel.
Daar op voortbordurend: Interimmanagers hebben vaak weer anderen nodig die uitvoering doen, dat is, wasdus inmiddels een spinoff voor Atos.

Werkt er maar 4 man bij Atos Consulting?
Dan is dit toch een bericht met weinig tot geen nieuwswaarde?

Was volgens mij nog een erfenis uit de KPMG tijd. Atos Interim Management is een makelaar tussen interim managers en opdrachten. Atos Interim Management heeft een database met zelfstandige interim managers. Interim managers worden in deze tijd van crisis minder gevraagd en daarom worden ze waarschijnlijk van Atos “afgeknipt’.

@Stefan: Volgens mij gaat dit bericht over Atos Interim Management en niet over Atos Consulting.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-10T12:28:00.000Z Rik Sanders