Loyall ICT Group opent vestiging in Deventer

Ict-dienstverlener Loyall ICT Group heeft een vestiging aan de Hanzeweg in Deventer geopend. Aanleiding is de sterk groeiende groep klanten uit de stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen. De uitbreiding is de eerste stap in 2013 in de verwezenlijking van de groeiambities van het bedrijf. Loyall ICT, dat al vestigingen heeft in Zwolle en Rotterdam, nam afgelopen september al de activiteiten van het failliete New Release uit Deventer over.

Volgens Gerard Dresens, algemeen directeur van Loyall ICT, is de zichtbaarheid van het bedrijf in de stedendriehoek vergroot nadat het de activiteiten van New Release in Deventer had veilig gesteld.Veel bedrijven uit deze omgeving zijn op zoek naar een partner die ze helpt met ict-ondersteuning, aldus Dresens.

Door midden in deze stedendriehoek met een pand duidelijk aanwezig te zijn, verwacht de directeur meer klanten te kunnen trekken en bestaande relaties beter te kunnen binden. Ook is het voor medewerkers die woonachtig zijn in de directe omgeving van Deventer handig een kantoor in de buurt te hebben.

Loyall ICT is al ruim twintig jaar actief als ict-dienstverlener. Het bedrijf is in 2011 ontstaan na de samenvoeging van de ondernemingen Morgan Automatisering uit Rotterdam (hardware- en softwarediensten) en Het Kantoor Automatisering uit Zwolle (beheerdiensten). Er werken zo'n veertig man bij Loyall ICT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-14T07:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.