Arlande neemt Evidian-partner Qforce over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Arlande, gevestigd in Den Dolder, is eigenaar geworden van Qforce uit Utrecht. De ict-dienstverleners willen door afstemming van dienstenportefeuilles en bundeling van activiteiten hun klanten rijkere oplossingen kunnen bieden. Arlande is gespecialiseerd in interim management en informatiebeleid voor sectoren als onderwijs, zorg en detailhandel. Qforce biedt ict-beveiligingsdiensten aan overheid en zorg en is partner van Evidian, het Bull-onderdeel dat identity en access management software levert.

De overname van Qforce past in de strategie van Arlande om naast detachering ict-oplossingen te kunnen leveren. Het bedrijf zegt voortaan een breder dienstenpallet in huis te hebben dat loopt van strategisch advies tot implementatie van software voor identiteits- en toegangsbeheer en informatiemanagement. 

Bij Arlande, in 2005 afgesplitst van VX Company (bleef wel minderheidsaandeelhouder), werken ruim twintig man; Qforce (tien mensen) blijft als zelfstandig bedrijf binnen de Arlande groep functioneren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-28T13:24:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.