ISS verlengt managed services-contract Inter Access

Inter Access

Facilitair dienstverlener ISS verlengt zijn managed services-contract met ict-dienstverlener Inter Access voor drie jaar. Beide partijen werken al sinds 2008 samen. In dat jaar bouwde Inter Access een nieuwe backoffice voor ISS en nam die in beheer. Sindsdien zorgt Inter Access voor de beschikbaarheid van meer dan zeventig applicaties, waaronder de crm- en hrm-systemen en de kantoorautomatisering.

ISS is met ongeveer zestienduizend medewerkers één van de grotere werkgevers van Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de wereldwijde ISS Group, die meer dan 525.000 medewerkers telt. ISS is actief op het gebied van schoonmaakdiensten, beveiliging, receptiediensten, cateringdiensten en facility management.

‘Wij hebben de afgelopen jaren een goed werkend model gevonden voor onze samenwerking’, zegt Dennis Leerentveld, cio van ISS Nederland. ‘Daarbij heeft Inter Access goed meegedacht met ISS en ingespeeld op onze eisen en wensen. Belangrijkste overweging om weer voor drie jaar te tekenen is het mee bewegen van Inter Access met de belangrijkste businesswensen bij ISS. Ict is voor ISS een belangrijk middel voor efficiënte processen. Inter Access onderkent dat en past zijn ondersteuning daarop aan.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Leuk om te lezen! Ik heb zelf in 2008 aan het project gewerkt voor Inter Access bij ISS. Leuk voor Inter Access!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-11T11:07:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.