Dell spreekt nieuw licenties met Microsoft af

Pay per use

Dell OEM Solutions wordt wereldwijd distributeur en integrator van Windows Embedded-producten. Hiervoor hebben Dell en Microsoft een nieuwe licentieovereenkomst gesloten. De overeenkomst, geldig vanaf 1 april 2013, stelt Dell in staat Windows Embedded-productlicenties (Certificates of Authenticity, ofwel COA’s) te leveren bij Dell-oplossingen. Dat maakt het voor klanten van Dell OEM Solutions makkelijker om producten en oplossingen op de markt brengen.

Door de nieuwe overeenkomst krijgen klanten kortere processen doordat Dell COA’s op voorraad heeft. Daarnaast krijgen zij gestroomlijnde aankoopprocessen door het schrappen van klantspecifieke fabricage en service, bekend als custom factory integration (CFI) en custom factory service (CFS). Tot slot is een voordeel dat bij een wereldwijde implementatie er niet langer meerdere lokale leveranciers nodig zijn.

Supply chain

‘We zijn blij de eerste tier-one fabrikant te zijn met deze integratiemogelijkheden voor Windows Embedded-producten’, zegt Joyce Mullen, vice president and general manager Dell OEM Solutions. ‘Met gestroomlijnde processen, minder te beheren leveranciers en een wereldwijd bereik kunnen we onze klanten helpen sneller en eenvoudiger eindgebruikers te bereiken met behulp van Dell’s hardware, diensten en supply chain-capaciteiten.’

‘Het vereenvoudigen van it voor bedrijven is al dertig jaar het hoofddoel van onze samenwerking met Dell’, zegt John Doyle, director product management voor Windows Embedded bij Microsoft. ‘Deze licentieovereenkomst met Dell is hier een goed voorbeeld van. Het stroomlijnen van de supply chain zorgt ervoor dat oem-klanten eenvoudiger en sneller producten en oplossingen op de markt kunnen brengen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-12T11:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.