Atos IM gaat verder als Schaekel & Partners

Vrouwelijke manager

Atos Interim Management gaat verder onder de naam Schaekel & Partners. Het interim- & wervingmanagementbureau uit Utrecht koppelde zich begin dit jaar na een management-buyout los van ict-dienstverlener Atos. Schaekel & Partners richt zich op het topsegment in de vakgebieden Operations en ICT en regelt de invulling van de zwaardere management- en directiefuncties op tijdelijke of vaste basis.

Atos vond dat het wervingsonderdeel niet meer tot de kernactiviteiten behoorde en bereikte met de vier partners van het bureau een overeenstemming tot een managementuitkoop. Het viertal, Piet Hein de Sonnaville, Hans Buijze, Marleijn de Groot en Edwin Reijntjes, hebben hun ervaring op het gebied van interim management en werving opgedaan bij onder andere Atos en KPMG, met een focus op de vakgebieden Operations en ICT.

De kracht van Schaekel & Partners ligt niet zozeer in het tegenwoordig populaire online matching, maar in het opgebouwde persoonlijke netwerk van interim managers met ervaring in vrijwel alle marktsectoren, vindt het bureau. Piet Hein de Sonnaville: 'Bedrijven kunnen bij ons rekenen op gedegen kennis van de markt en een uitgebreid netwerk. We struinen dus niet het internet af op zoek naar geschikte kandidaten, maar kennen hen persoonlijk.'

Opdrachtgevers van Schaekel & Partners zijn zowel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf als beursgenoteerde ondernemingen. Ook is het bureau verantwoordelijk voor de uitgave van de Interim Index, een periodiek onderzoek dat laat zien waar de vraag naar en de behoefte aan tijdelijk management liggen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-10T11:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.