Approach zet Sophiq op shirt Go Ahead Eagles

Softwareleverancier Approach Alliance heeft met voetbalclub Go Ahead Eagles voor het seizoen 2013/2014 een sponsorovereenkomst afgesloten. Op de achterzijde van het shirt van de gepromoveerde voetbalclub zal de naam ‘Sophiq’ prijken. Sophiq is software voor het management en is een relatieve nieuwkomer in het Nederlandse softwarelandschap, die via sponsoring van Go Ahead Eagles zijn bereik en naamsbekendheid versneld wil vergroten.

Onlangs verwierf Approach Alliance een kapitaalinjectie van ongeveer vier miljoen euro van investeerder Ambient. Dit bedrag is bedoeld om de door Approach ontwikkelde softwareoplossing Sophiq te migreren naar een SaaS-platform. ‘We hebben deze kans dan ook aangegrepen om Sophiq op de kaart te zetten en samen met Go Ahead Eagles de eredivisie in te gaan’, zegt Approach-directeur Michael Knulst. ‘Het is een club met grote potentie voor de toekomst die met verstandig beleid en slimme investeringen voor een stunt kan zorgen in de eredivisie. Als Sophiq kunnen wij ons daarom uitstekend identificeren met Go Ahead Eagles.’

Door Sophiq te koppelen aan slim en efficiënt beleid ziet het management van Sophiq, vanuit het kantoor in Nijkerk, mogelijkheden om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde orde. Sophiq is SaaS-software waarmee bedrijven hun managementinformatie op een snelle en intelligente wijze kunnen inrichten. Het biedt bestuurders, managers en ondernemers mogelijkheden om middels een dashboard waardevolle informatie te zien en te managen.

Approach Alliance en Go Ahead Eagles hebben een eenjarige overeenkomst met elkaar afgesloten en over het bedrag dat met de sponsordeal is gemoeid, doen partijen geen mededelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-08T10:25:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.