ACM: Gilde mag in Conclusion investeren

Dit artikel delen:
Goedkeuring

Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft zijn goedkeuring verleend aan participatie van investeerder Gilde Equity Management in de Utrechtse zakelijke dienstverlener Conclusion. De mededingingsautoriteit meent dat ook na de transactie er voldoende concurrentie overblijft op de markt. Door de investering krijgt Conclusion meer armslag voor verdere groei.

Conclusion treedt als dienstverlener en detacheerder op in sectoren als personeelszaken, communicatie en organisatieadvies.Daarnaast houdt de onderneming zich bezig met ict en doet Conclusion het vooral goed met beheerdiensten en projecten. Een deel van de investering wordt dan ook hiervoor aangewend. Door de transactie wordt het Gilde mede-aandeelhouder en het bedrijf blijft privaat. 

Op ict-gebied biedt het bedrijf infrastructuur- en applicatiediensten aan. Dat spectrum is breed en loopt van het overnemen van werkplek- en infrastructuurbeheer, Prorail is onder meer een grote klant, tot Oracle- en SAP-projecten. Opvallend is dat het Utrechtse bedrijf wist te groeien in een markt waar de vraag naar ict-dienstverlening de laatste jaren terugliep en de tarieven onder druk stonden.

Conclusion telt inmiddels zeventienhonderd man. Met Gilde erbij als kapitaalverschaffer wil Conclusion investeren in meer professionals en kennis en kunde om voorop te blijven lopen in technologische ontwikkelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-10T11:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.