IT-Workz beheert ICT Onderwijs Midden-Limburg

Dit artikel delen:

Stichting Onderwijs Midden-Limburg besteedt het beheer van het ict-netwerk uit aan IT-Workz uit Etten-Leur. De opdracht van de onderwijsinstelling omvat onder meer het beheer van het ict-netwerk (9500 gebruikers) en hosting van 350 applicaties. Daarnaast tekent IT-Workz voor de implementatie van Gmail als mailplatform en een mogelijke migratie naar VoIP. De opdracht heeft een waarde van bijna 1,4 miljoen euro.

In de taakomschrijving staat naast het netwerkbeheer de inregeling van het integrale gebruik van Gmail als basis voor mail. In de gunning is de gefaseerde migratie van de elf locaties en projectleiding meegenomen. De ict-dienstverlener helpt de onderwijsinstelling bij het ontwerp van een architectuur voor de organisatiebede en locatie-onafhankelijke wan/lan en Wi-Fi-infrastructuur.

Het ict-bedrijf helpt de onderwijsinstelling ook bij de overstap naar het nieuwe werken. In de gunning staat verder: 'Optioneel zal worden gevraagd naar een migratietraject van de huidige separate telefonievoorzieningen naar één geïntegreerd VoIP-platform. Bij voorkeur in het datacenter van de leverancier.'

IT-Workz is geen onbekende voor ict-diensten in onderwijsland. Het bedrijf werd in 2013 ingeschakeld door ROC Rivor (Rivierenland) om tijd- en plaatsonafhankelijk leren te faciliteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-03T15:47:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.