Computable zoekt testers Acer Travelmate X313

Dit artikel delen:
Acer TravelMate X313

Ict-vaktitel Computable zoekt drie testers om een review te schrijven over de Travelmate X313 van hardwareleverancier Acer. Er wordt specifiek gezocht naar werkende mobiele gebruikers die het toestel zowel zakelijk als privé gaan gebruiken en veel onderweg zijn. De testers mogen de hybride notebook/tablet na het inleveren van hun review houden.

De Travelmate X313 is een 11,6-inch hybride notebook en tablet in één en kan op kantoor en onderweg gebruikt worden door zijn typ- en aanraakfunctionaliteit. De optionele houder biedt de uitbreidingsmogelijkheden die de Travelmate X tot een desktop-pc maken. De hybride notebook/tablet gebruikt de energiezuinige Intel Core i5-processor, die een batterijduur tot zes uur biedt.

Windows 8 geeft toegang tot alle oudere desktoptoepassingen en biedt ondersteuning voor het gebruik van twee schermen. De Travelmate X313 is snel klaar voor gebruik dankzij Acer Instant On en Instant Connect. Acer Touch-tools, waaronder Accufinger, maken nauwkeurige invoer met het touchscreen mogelijk.

Acer Proshield biedt beveiliging op meerdere niveaus, zodat waardevol werk altijd veilig is. Met tpm-wachtwoorden en bios-beveiliging worden gegevens goed beschermd. Door de ingebouwde Intel-antidiefstaltechnologie kan het systeem worden vergrendeld wanneer het zoekraakt of wordt gestolen.

Aanmelden

Inschrijven voor een review van de Acer Travelmate X313 kan van 17 april tot en met 22 april 2014. Woensdag 23 april worden de drie testers geselecteerd en krijgen zij persoonlijk bericht. Als jij kans wilt maken op een testexemplaar, dat je na een periode van twee weken en het schrijven van een review mag houden, dan kun je een e-mail sturen naar lezers@computable.nl met daarin naam, functie, werkgever, leeftijd, telefoonnummer en een korte onderbouwing waarom jij een review wilt schrijven.

Update

De drie testers zijn inmiddels geselecteerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-17T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.