André Sibov leidt Benelux-vestiging Inovaprime

Andrë Sibov

Inovaprime heeft André Sibov aangesteld tot managing consultant van de activiteiten in de Benelux. Sibov ontving zijn opleiding in de informatietechnologie aan de Universiteit van Moskou (Moscow Institute of Physics an Technology) en heeft daarna meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan als systeemarchitect bij uiteenlopende Agile-ontwikkeltrajecten rond Java, Heroku en het Force platform. Voor zijn aanstelling bij het Portugese adviesbureau Inovaprime werkte Sibov achtereenvolgens bij BMC Software, Mercury Interactive en HP Software. Hij woont in Nederland.

Opgericht in 2005 in Lissabon is Inovaprime gegroeid tot een internationaal it-adviesbedrijf dat hoogwaardige diensten levert aan internationale ondernemingen. De activiteiten richten zich op: it portfoliomanagement; application lifecycle management & agile development, business service management; business Intelligence en enterprise mobile apps development. InovaPrime is een vooraanstaand partner van HP Software. Tot de klantenkring behoren bedrijven in de financiële sector, de high-tech industrie, de voedingsector, alsmede de olie- & gaswinning en mijnbouw.   

André Sibov leidt de Benlux-vestiging van Inovaprime. Hij richt zich met zijn bedrijf op het leveren van innovatieve technologie waarmee bedrijven succesvoller kunnen opereren op competitieve markten. 'It-oplossingen, die bewezen waarde toevoegen, komen tot stand via creatieve ontwikkelteams waarin een open bedrijfscultuur de synergie tussen de partners binnen het ecosysteem stimuleert', aldus  Sibov.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-22T16:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.