i3 groep levert Amphia EPD-hardware

Dit artikel delen:

i3 groep gaat het Amphia Ziekenhuis een nieuwe hardware-infrastructuur voor zijn elektronisch patiëntendossier (epd) leveren. De bestaande infrastructuur is eerder ook geleverd door i3 groep en is vanwege een nieuwe versie van het Epic-epd toe aan vernieuwing.

De consultants van i3 groep hebben voor Amphia een vernieuwde hardware-infrastructuur uitgewerkt gebaseerd op nieuw te leveren HP Integrity rx2800-servers en een upgrade van de bestaande HDS USPVM-storage-omgeving. Daarnaast zal een deel van de al aanwezige HDS USPVM-machines ingezet worden voor disaster recovery en calamiteiten. i3 groep ondersteunt Amphia met advies, implementatie en supportdiensten en zorgt dat de nodige aanpassingen in de infrastructuurketen worden doorgevoerd.

‘Het epd is niet meer weg te denken uit de zorgketen en van elementair belang voor het goed uit kunnen voeren van de diverse zorgtaken van het Amphia Ziekenhuis’, zegt Hein Kiemeney, sales director bij i3 groep. ‘Daarom is de keuze voor het HP Integrity-platform met een uptime van 99,9999 procent een zeer verstandige zet voor dit soort bedrijfskritische applicaties.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-05T10:37:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.