T-Systems simuleert cyberaanval bij bedrijf

Dit artikel delen:

T-Systems introduceert de cyber incident-simulatie. Met deze nieuwe managementtool kunnen bedrijven hun weerbaarheid tegen cyberaanvallen toetsen. Het doel is om directies bewuster te maken van de impact die cybercriminaliteit heeft op de bedrijfsvoering. T-Systems is gespecialiseerd in it-security en adviseert directies hoe zij hun organisatie beter kunnen beschermen.

Securityexperts van T-Systems hebben de tool ontwikkeld, dat met realistische en bedrijfsspecifieke scenario’s toetst of organisaties zijn voorbereid op cyberaanvallen. De test is bedoeld voor C-level management, omdat zij direct bedrijfskritische beslissingen moeten kunnen nemen in geval van een cyberaanval.

De simulatie maakt duidelijk wat de impact is op de bedrijfsprocessen, de gevolgen voor de business en de reputatie van de onderneming. Mogelijke risico’s en dreigingen binnen en buiten de organisatie worden in kaart gebracht. Het uiteindelijke doel is een cybersecuritystrategie voor de hele organisatie te ontwikkelen en uit te voeren. T-Systems heeft al specifieke simulaties ontwikkeld voor grote bedrijven zoals Deutsche Bahn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Leuk, Niet nieuw. Thales levert dergelijke diensten al internationaal.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-12T11:28:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.