Kalfsterman wordt commercieel directeur Ordina

Bedrijfstop dienstverlener bestaat voor ruim 30 procent uit vrouwen

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Ordina heeft Jeannette Kalfsterman benoemd tot commercieel directeur. Kalfsterman leidde voor haar benoeming managementbureau Thingsthatmatter en heeft ruim 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties bij de ict-bedrijven KPN, Getronics en Pink Elephant. Kalfsterman treedt ook toe tot het executive committee van de ict-dienstverlener uit Nieuwegein. Daardoor bestaat de top van het bedrijf voor ruim 30 procent uit vrouwen.

De nieuwe commercieel directeur neemt het stokje over van Arjen Werkhoven. Hij is eind 2013, na een nieuwe inrichting van de bedrijfsstructuur, benoemd tot directeur van de divisie sourcing.

Kalfsterman was de laatste jaren vooral actief met haar managementbureau Thingsthatmatter, maar volgens Ordina-woordvoerder Arnold Pouls miste ze ondanks het succes van dat bedrijf de dynamiek van een grote ict-dienstverlener. Haar kennis van consultancy, sales en strategie moeten de commerciële resultaten van Ordina verbeteren. Het bedrijf hoopt te profiteren van het economisch herstel in de ict-markt.

Ordina-ceo Stépan Breedveld is blij met de benoeming van Kalfsterman. 'We hebben een zeer ervaren kracht aan boord gehaald met het juiste profiel om Ordina commercieel te versterken. Daarnaast zijn we verheugd dat we met het aantrekken van Jeannette ons diversiteitsbeleid verdere invulling hebben kunnen geven. We werken er hard aan om bij Ordina meer vrouwen in het management te krijgen. Onze topstructuur bestaat nu voor meer dan 30 procent uit vrouwelijke leiders en daar zijn we trots op.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-27T15:30:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.