Ormer neemt ICT Feyenoord op de schop

Dit artikel delen:

Voetbalclub Feyenoord vernieuwt de werkplek- en serveromgeving. Het gaat zowel om de fysieke apparatuur als digitale omgevingen. Na een selectietraject is Ormer ICT naar voren gekomen als de partij waaraan Feyenoord de ict-omgeving heeft uitbesteed. Daarnaast gaat de ict-dienstverlener de voetbalclub intensief begeleiden bij het herinrichten van het applicatielandschap en het reorganiseren van haar ict-organisatie. Het contract dat heeft een looptijd van vier jaar.

'Ormer ICT heeft de afgelopen twee jaar al het nodige advieswerk voor Feyenoord gedaan. Onze medewerkers kennen de organisatie inmiddels goed, en weten daarnaast hoe ze ict moeten inzetten om Feyenoord te helpen bij het realiseren van de strategische doelstellingen. Wij zijn trots op het vertrouwen dat een gerenommeerde club als Feyenoord in ons stelt', aldus Jan-Willem Jongebreur, algemeen directeur van Ormer ICT.

Algemeen directeur Feyenoord Eric Gudde: 'Ook in de voetbalwereld gaat informatievoorziening een steeds belangrijker rol spelen. Denk maar aan het belang van snelle en vooral betrouwbare ict tijdens het transferseizoen. Maar ook is er een essentiële rol voor ict weggelegd bij zaken als online kaartverkoop en het Spelervolgsysteem. Onze systemen moeten 24 uur per dag, zeven dagen per week perfect functioneren. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met Ormer ICT, zodat wij ons volledig kunnen richten op waar wij goed in zijn, namelijk voetbal.'

Ormer ICT uit Schiedam bestaat ruim twintig jaar. Het bedrijf telt honderdvijftig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-27T16:36:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.