Investeerder Vista neemt Autotask over

Dit artikel delen:

Autotask Corporation, gevestigd in het Amerikaanse East Greenbush (New York), wordt overgenomen door de Amerikaanse investeerder Vista Equity Partners. De leverancier van beheersoftware voor front-, mid- en backoffices wil met de steun van de investeerder verder groeien en productinnovaties doorvoeren. De software wordt met name gebruikt it-dienstverleners om hun serviceprocessen te automatiseren. Naar verwachting wordt de transactie deze zomer afgerond. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Het in 2001 opgerichte bedrijf, waar inmiddels driehonderd man werken, levert software waarmee it-dienstverleners hun werkstromen kunnen automatiseren. De functionaliteit bestaat onder andere uit service ticketing, het bijhouden van declarabele uren, het controleren van service level agreements (sla's), service desk, facturering, projectmanagement en contractbeheer. Middels een api kan de Autotask-software worden geïntregreerd met andere softwaremiddelen en business intelligence dashboards.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-10T16:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.