A10 Networks vestigt EMEA-centre in Amsterdam

I amsterdam

A10 Networks heeft in Amsterdam het technische supportcentrum voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) gevestigd. De keuze viel op Amsterdam doordat de regio een belangrijk internetknooppunt is en het beschikt over goed opgeleide technische specialisten. Het Benelux-team gaat vanuit de nieuwe locatie werken.

A10 Networks levert high performance-oplossingen voor application networking, die organisaties helpen om de snelheid, beschikbaarheid en beveiliging van datacenters en netwerken te verhogen. Sinds maart is A10 Networks een beursgenoteerd bedrijf, aan de New York Stock Exchange. Omdat het aantal klanten in de EMEA-landen snel groeit, neemt het bedrijf meer support engineers aan voor de technische ondersteuning. Het EMEA Technical Assistance Centre (TAC) is gevestigd in kantoor La Reine in Amsterdam Zuid-Oost.

Ondersteuning

'Gezien het bedrijfskritische belang van onze application delivery controllers (adc's) investeren wij in de beste technische specialisten om de applicatie- en serviceperformance bij klanten te kunnen waarborgen', zegt country manager Nederland Harry Driedijk. 'Ook in Nederland groeit onze business voorspoedig, mede door de vele datacenters die hier zijn gevestigd. Behalve voor eindklanten biedt het nieuwe EMEA TAC in Amsterdam uiteraard ook voordelen en back-upondersteuning voor al onze partners.'

Adc's) zijn oorspronkelijk ontwikkeld om op applicatielaag 7 de prestaties van datacenters en bedrijfsnetwerken te optimaliseren. De laatste jaren bevatten ze ook beveiligingsfuncties om inbraken en aanvallen te voorkomen, zoals een web application firewall en speciale ssl-security-processoren. De Thunder Series-modellen van A10 Networks hebben vorige maand nog twee Best of TechEd Awards gewonnen, tijdens de Microsoft TechEd North America-conferentie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-18T09:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.