HP houdt hardware- en beheercontract Shell

Shell verlengt het hardware- en werkplekbeheercontract met HP Nederland voor de internationale ondersteuning in ruim honderd landen, voor meer dan honderdduizend werknemers en aannemers wereldwijd. HP schat in dat het gedurende de looptijd van het vijfjarige contract in totaal zo'n honderdvijftigduizend producten aan het olieconcern kan leveren. Dit is inclusief pc's, tablets, randapparatuur, printers, workstations, servers en opslag- en netwerkhardware, met daarbij integratiediensten en werkplekondersteuning. Alle apparatuur wordt direct geleverd of via HP’s wereldwijde kanaalnetwerk.

HP werkt al veertien jaar lang als pc-/hardwareleverancier voor Shell. In 2008 kwam daar het werkplekbeheer bij (via de door HP overgenomen ict-dienstverlener EDS). Volgens Peter Ryan, senior vice president Enterprise Group & Managing Director HP EMEA, is het contract zo ingericht dat Shell opnieuw kostenefficiënt kan werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-02T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.