T-Systems biedt testdienst voor SAP-Hana-klant

SAP HANA SAPPHIRE MADRID

Ict-dienstverlener T-Systems en softwarereus SAP breiden hun samenwerking uit met een nieuwe dienst. T-Systems levert test-trajecten op basis van het SAP Hana in-memory-database-platform. Zo kunnen geïnteresseerde bedrijven die omgeving eerst testen voordat ze een volledige implementatie in gang zetten.

Volgens T-Systems dekken de tests het gehele applicatie-landschap en ontstaat ook in een korte periode een representatief beeld van de opbrengsten van SAP Hana. SAP: 'Met Hana nemen bedrijven slimmer en sneller beslissingen. Dit is mogelijk door real-time analyses en rapportages, gecombineerd met versnelde bedrijfsprocessen. De software helpt organisaties om real time overzicht te houden op de bedrijfsvoering.'

SAP benadrukt dat het naast de reguliere bedrijfsvoering ook draait om simulatie, planning, uitvoering, analyse en de mogelijkheid om direct voorspellingen te doen over bedrijfskritische processen.

SAP en T-Systems hebben de afgelopen jaren een intensieve samenwerking opgebouwd. Ze werken onder meer samen aan de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties op basis van SAP voor mobiele apparaten. T-Systems verplaatste in 2012 ook verschillende lokaal geinstalleerde SAP-paketten van oliemaatschappij Shell naar een cloud-infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Pim
Krijg je dan een tijdelijke testomgeving van T-systems met de data uit je eigen SAP? Wat is het grote voordeel? Dat je geen licenties hoeft aan te schaffen? Of geen tijdelijke hardware? Wat voegt dit toe?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-08T17:37:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.