Novisource aast op Diesis Consultancy

Overname

Het beursgenoteerde consultancybedrijf Novisource wil Diesis Consultancy uit Amstelveen overnemen. In de komende tijd wordt een boekenonderzoek verricht. Indien er geen obstakels en bezwaren zijn, dan wordt de overname september 2014 afgerond.

Diesis Consultancy levert advies en ondersteuning op het snijvlak van financiën, bedrijfsprocessen en it. Diesis vertaalt bedrijfsprocessen naar financiële transacties in de administratie, implementeert en configureert software waarin de registratie en verwerking plaats vindt en zorgt voor business intelligence-applicaties om de benodigde informatie te ontsluiten en te verstrekken. Diesis is gespecialiseerd in best of breed-applicaties zoals Unit4 Coda, Icorp, SAP Business Objects en Microsoft BI. Met een aantal van de leveranciers van deze producten heeft Diesis een partnerovereenkomst gesloten.

Een overname van Diesis Consultancy betekent een aanvulling op het dienstenpakket en kennisgebied van Novisource. Het consultancybedrijf wil middels overnames groei realiseren. Maart dit jaar kocht Novisource al big data-specialist Grip BI. Voor Diesis betekent een overname schaalvoordeel en meer commerciële slagkracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-15T09:55:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.