ITSN neemt boedel Penthese ICT over

Failliet

Infrastructuurdienstverlener IT Services Nederland (ITSN), met vestigingen in Venlo en Eindhoven, zet de dienstverlening van de failliete it-dienstverlener Penthese ICT uit Venlo voort. Bij de overname zijn ook een handvol medewerkers van Penthese ICT naar ITSN overgestapt. Volgens ITSN hebben de bijna dertig klanten van het Venlose bedrijf geen hinder ondervonden van het faillissement.

Penthese ICT ging begin augustus bankroet. Curator Mat Muijres van Vlaminckx Advocaten heeft de verkoop van de ondernemingsactiviteiten van Penthese ICT aan ITSN begeleid. Het bedrijf uit Venlo bediende met zijn it-diensten, met een nadruk op netwerkinstallatie- en beheeractiviteiten, niet alleen lokale ondernemers. Het bedrijf had ook nog een paar klanten elders in het land.

ITSN richt zich inmiddels met ruim zestig medewerkers vanuit Zuid-Nederland op het ontwerpen, implementeren en beheren van it-infrastructuren voor middelgrote organisaties. De it-dienstverlener is geaccrediteerd partner van HP, Dell, Microsoft, Citrix, Cisco, NetApp, VMware, RES en Sophos. Tevens biedt ITSN cloud- en datacenterdiensten aan waaronder Office 365 van Microsoft en diverse hostingdiensten en infrastructure as a service (IaaS) aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-25T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.