Opleider ICM besteedt deel beheer uit aan Macaw

Dit artikel delen:

ICM Opleidingen & Trainingen besteedt het ict-beheer deels uit aan ict-dienstverlener Macaw. Het opleidingsinstituut kiest voor een hybride model waarin de eerste- en tweedelijns beheeractiviteiten door de eigen ict-afdeling uitgevoerd worden. Medewerkers van Macaw worden op flexibele basis ingeschakeld voor meer ingewikkelde beheertaken. Dat heeft de dienstverlener bekendgemaakt in een persbericht.

Macaw gaat de beheeractiviteiten grotendeels op afstand uitvoeren, maar als dat nodig is, worden beheertaken ter plaatse uitgevoerd.

Macaw en ICM Opleidingen & Trainingen hebben de overeenkomst vastgelegd in een raamovereenkomst voor onbepaalde tijd. Naast de beheertaken staan daarin afspraken over de rol van de dienstverlener als voorkeursleverancier. Macaw zal nadrukkelijk een rol spelen als het gaat om het implementeren van toekomstige projecten, zoals het uitrollen en beheren van nieuwe applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-11T16:57:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.