Microsoft: begin 2015 meer info Windows 10

Dit artikel delen:
startpagina W10

Microsoft geeft begin 2015 meer informatie vrij over zijn nieuwe besturingssysteem Windows 10. De leverancier organiseert op 21 januari 2015 een bijeenkomsten over het nieuwe os. Dat melden Amerikaanse media die een uitnodiging ontvingen voor de bijeenkomst 'Windows 10: The next chapter'.

Tijdens dat evenement licht de softwareleverancier recensenten, bloggers en journalisten in over het nieuwe os. Volgens bronnen rond het bedrijf wordt vooral ingegaan op de gebruikerservaring van consumenten.

De leverancier gaat de presentatie ook live streamen via internet. Microsoft-ceo Satya Nadella, Phil Spencer, directeur van de Xbox-videospellendivisie, Terry Myerson van de divisie besturingssystemen en Joe Belfiore, die verantwoordelijk is voor het Windows-opwerp zullen ook aanwezig zijn.

In september 2014 deelde Microsoft al een technische preview op het nieuwe besturingssysteem. Daarbij lag het accent vooral op de gevolgen voor de zakelijke markt. Het nieuwe besturingssysteem komt waarschijnlijk in de herfst van 2015 op de Nederlandse markt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-12T10:50:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.