Willem Hartmann vertrekt bij HC&H

Dit artikel delen:

Willem Hartmann

Mede-oprichter en algemeen directeur Willem Hartmann vertrekt aan het einde van het jaar bij HC&H Consultants, adviesbureau voor de corporatiemarkt uit Hendrik Ido Ambacht. Hij start een nieuwe onderneming waarvan de activiteiten strijdig zouden kunnen zijn met zijn rol als onafhankelijk adviseur. Hartmann heeft zijn meerderheidsbelang in HC&H Consultants Holding, de moeder van HC&H, afgestoten aan de overige managementleden/aandeelhouders. Annelies van den Berg neemt zijn rol als bestuurder over.

Naast Annelies van den Berg zijn Olke Jan van der Meer en Marnix Ferwerda de overige aandeelhouders. Zij vormen ook het managementteam van HC&H. De naam van het bureau wordt niet veranderd.

Willem Hartmann heeft de afgelopen dertien jaar leiding gegeven aan HC&H Consultants. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau in de corporatiewereld. Er werken ruim vijftien mensen.

Spectaculair

Hartmann vond het tijd worden voor iets nieuws. Daarvoor heeft hij tijd en aandacht nodig en dat kan niet worden verenigd met zijn rol als bestuurder. 'Bovendien', schrijft hij in een brief aan zijn relaties, 'doet sinds kort zich voor mij een mogelijkheid voor die uiteindelijk strijdig zou kunnen zijn met mijn rol als onafhankelijk adviseur. Omdat ik mij bewust ben van mijn verantwoordelijkheden naar mijn collega’s, mijn klanten en overige partijen in de markt, stop ik om die reden nog voor het einde van dit jaar met mijn activiteiten bij HC&H.'

Wat precies die 'mogelijkheid' is wil Hartmann nog niet prijsgeven, wel dat het 'spectaculair' is en iets met software te maken heeft. Hij wil eerst de komende periode een nader onderzoek uitvoeren dat moet uitwijzen of het product breed in de woningbouwbranche is in te zetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-22T11:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.