Comsoft helpt Vitens aan Microsoft-licenties

Dit artikel delen:

Drinkwaterbedrijf Vitens heeft voor de advisering, levering en verlenging van alle Microsoft softwarelicenties opnieuw gekozen voor een samenwerking met Comsoft. Die softwarelicentiespecialist begeleidde het drinkwaterbedrijf al langer op het gebied van licenties en heeft het drinkwaterbedrijf opnieuw begeleid bij de afsluiting van licenties met Microsoft. Van de overeenkomst zijn geen financiële details bekendgemaakt.

De dienstverlening van Comsoft omvat onder meer het beheer van het Microsoft Enterprise Agreement en de Software Asset Management Services. Ook adviseerde de licentiespecialist het drinkwaterbedrijf over de inzet van cloudtechnologie.

Martin Schoonderbeek, contract- en servicemanager van Vitens: 'Naast advisering over de contractverlenging is ook de overige dienstverlening rond activering van softwarelicenties en informatie over uitstaande rechten bij Microsoft van groot belang. De samenwerking bevalt ons uitstekend en wij zagen dan ook geen reden om de samenwerking niet voort te zetten.'

Khalid Hafid, corporate account executive bij Comsoft: 'De intensieve samenwerking in de afgelopen periode geeft genoeg aanknopingspunten en kansen om dit partnership tot een succes te maken. Tijdens deze periode is door beide partijen hard gewerkt aan enerzijds de contractvorming voor de Microsoft-overeenkomst en anderzijds aan de transitie om de dienstverlening voor Vitens zo goed mogelijk af te stemmen.'

Vitens

Vitens is één van de grootste drinkwaterbedrijven van Nederland. Het levert drinkwater aan 5,4 miljoen mensen en bedrijven in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel en gemeenten in Drenthe en Noord-Holland. Het bedrijf telt ongeveer 1700 medewerkers, 100 productiebedrijven en een leidingnet van 47.500 kilometer wordt jaarlijks 350 miljoen m3 water geleverd. De aandelen van Vitens zijn voor 100 procent in handen van lokale en regionale overheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-30T11:46:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.