Matrix42 gaat in zee met Nutshell-IT

Dit artikel delen:
Handen schudden

De van oorsprong Duitse Softwareleverancier voor werkplekbeheer Matrix42 en de Vleutense specialist in ict-diensten voor eindgebruikers Nutshell-IT gaan samenwerken. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt in een gezamenlijk bericht over een partnership. Nutshell-IT voegt het productaanbod van Matrix42 toe aan het portfolio. Dit bestaat uit allerlei tools voor werkplek-, compliance- en licentiebeheer.

Bart Venema van Nutshell-IT: 'Matrix42 wordt voor ons een belangrijke leverancier.' Volgens Venema versterkt de samenwerking de dienstverlening van zijn bedrijf. 'Dankzij deze samenwerking kunnen wij klanten beter adviseren en ondersteunen om moderne uitdagingen op ict-gebied het hoofd te bieden.'

Ook Anne-Jan van der Vlugt, landenmanager Benelux van Matrix42 benadrukt dat beide bedrijven actief zijn in hetzelfde vakgebied. Van der Vlugt: 'Ze spreken de taal van onze doelgroep. De combinatie van de innovatieve diensten van Matrix42 en de kennis en expertise van Nutshell-IT gaat nieuwe klanten, zowel in Nederland als België, veel voordelen opleveren.'

Matrix42 is leverancier van software voor werkplekbeheer. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan drieduizend klanten, waaronder BMW, Infineon en Carl Zeiss. Het is onder andere actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt, Duitsland. Matrix42 werd in 1992 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van de Europese software-aanbieder Asseco Group.

Nushell-IT

Nutshell-IT, gevestigd in Vleuten (vlakbij Utrecht), is sinds de oprichting in 2012 gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, implementeren en ondersteunen van systeembeheer-, mobile device management-, werkplekbeheer- en endpoint security-oplossingen. Het team heeft ervaring in ict-consultancy en systeembeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Matrix42 doet meer dan wat hier in dit artikel staat! Een mooi product dat goed geïntegreerd is in verschillende Microsoft, Citrix, VMware producten. Daarnaast interessant product voor het beheren van mobile device. Kortom een compleet pakket van diensten en innovatieve oplossingen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-23T10:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.